24. Marec 2017

V šestih mesecih prodana več kot polovica stanovanj

V eni izmed najnovejših stanovanjskih sosesk na Gorenjskem, v Gorenjskem sončku na Jesenicah, je prodana že polovica stanovanjskih enot.
V sklopu stanovanjske soseske je v štirih večstanovanjskih objektih kupcem na voljo še nekaj sodobno zasnovanih, svetlih in prostornih stanovanj različnih velikosti in tlorisov, s prekrasnim pogledom na Mežaklo.

Soseska se nahaja v samem središču Jesenic, a vendarle v zelenju, v neposredni bližini so šole, vrtec, trgovine in druge infrastrukture mesta ter območje Stare Save, ki je z obnovo postalo kulturno središče Jesenic. Z ureditvijo dostopne ceste, pešpoti do Stare Save in s tem do nakupovalnega središča ter postavitvijo novega nadhoda z neposrednim dostopom do centra mesta je poskrbljeno za odlične logistične povezave.

Vabimo vas, da preverite ponudbo prostih stanovanjskih enot, med njimi tudi atrijskih stanovanj, primernih za vsakogar, ki se zaveda prednosti prostornih, funkcionalnih in svetlih atrijskih stanovanj. Običajna velikost atrijev z zelenico in teraso obsega 35 m2, kar je ravno dovolj za druženje s prijatelji, igro otrok in za vse, ki si želijo svojega zelenega kotička ter sproščanja ob vrtnarjenju. Ker zelenica ni prevelika, ne bo predstavljala dodatne obremenitve tistim, ki za urejanje vrta ne najdejo dovolj prostega časa. Vrt obdaja lična lesena ograja, ki omogoča zasebnost, sončna lega pa zagotavlja veliko svetlobe čez cel dan in možnost za sprostitev. Soseska je prijazna za bivanje vsem generacijam; tako mladim, družinam kot tudi starejšim ter osebam s posebnimi potrebami.

Obiščite nas v novi stanovanjski soseski Gorenjski sonček in se prepričajte sami, navdušeni boste nad prostornimi stanovanji, odlično lokacijo, prijetno sosesko in ugodno ceno, ki znaša med 1.250 do 1.350 EUR na m2, kar sodi med najkonkurenčnejše ponudbe novogradenj na Gorenjskem.

Za oglede stanovanj v novi stanovanjski soseski se lahko kupci naročijo vsak torek med 9. in 13. uro ter vsak četrtek med 12. in 16. uro na telefonski številki 040 559 991.

Objava Gorenjski glas, 24.03.2017.
Izdelava: MMstudio