18. November 2015

Obiščite nas v vzorčnem stanovanju in občutite svoj novi dom

Prepustite se občutku novega doma v stanovanjski soseski Gorenjski sonček.
Posebej za vas smo v sodelovanju s strokovnjaki iz Lesnine opremili stanovanje, v katerem se prepletata domačnost in sodobna estetika, prepričala pa vas bo dovršena in elegantna preprostost, ki dodaja domu funkcionalnost bivanja.

Prihod v popolnoma opremljeno stanovanje v 2. nadstropju Objekta B vas popelje mimo predsobe v prostorno in svetlo kuhinjo, ki je kot nalašč za ljubitelje kuhanja in pripravo okusnih večerij – za druženje s prijatelji in najbližjimi ali le vsakdanje družinsko kosilo. Da bodo vaša druženja kar najbolj sproščena, je združitev kuhinje in dnevnega prostora popolna kombinacija. Stanovanje smo obdali z belim pohištvom, ki ustvarja čudovito nasprotje s toplo barvo hrastovega parketa, v ospredju pa boste zaznali funkcionalno razporeditev, kakovost izdelave in prefinjen videz. Smernice opremljanja prostora letos narekujejo naravne barve, zato ni naključje, da je v stanovanju sedežna garnitura v rjavi barvi, ta pa se ponovi pri stolih v jedilnici in v nekoliko svetlejšem odtenku pri preprogi dnevne sobe. Trendovsko opremljen prostor mora učinkovati prostorno in zračno, zato so že nekaj časa najbolj aktualna bela barva, svetli odtenki sive in bež v kombinaciji s svetlim lesom.

Pridih osebnega je v stanovanju dosežen s poudarki v komplementarni barvi – topli temno rdeči, atraktivni vijoličasti, ekozeleni ali turkizni. To so lahko stena, preproga, sedežna garnitura ali divan, vendar velja pravilo, naj dodatkov ne bo več kot 20 odstotkov v vsem prostoru. Domačnost in toplino smo tokrat v stanovanju dosegli z vinsko rdečo barvo stene v dnevni sobi, ki še posebej poudari minimalistično dekoracijo. Prihod v spalnico nas navdaja s svežino, pričara pa jo nežna modra barva, globino pa ji dodajajo dekorativne blazine in odeja v kraljevsko modri.

Pri opremi stanovanja so strokovnjaki Lesnine ves čas upoštevali pravilo, da je pohištvo preprosto, osebni dotik pa mu dodamo s svojimi najljubšimi predmeti, ki v stanovanju pričarajo našo osebnost.
Izdelava: MMstudio