30. Maj 2017

Novo vzorčno stanovanje z atrijem

Obiščite nas v novem vzorčnem stanovanju z atrijem.

Atrijsko stanovanje je primerno za vsakogar, ki se zaveda prednosti prostornih, funkcionalnih in svetlih stanovanj s svojo zelenico. Običajna velikost atrijev z zelenico in teraso obsega 35 m2, kar je ravno dovolj za druženje s prijatelji, igro otrok in za vse, ki si želijo svojega zelenega kotička ter sproščanja ob vrtnarjenju. Ker zelenica ni prevelika, ne bo predstavljala dodatne obremenitve tistim, ki za urejanje vrta ne najdejo dovolj prostega časa. Vrt obdaja lična lesena ograja, ki omogoča zasebnost, sončna lega pa zagotavlja veliko svetlobe čez cel dan in možnost za sprostitev. Soseska je prijazna za bivanje vsem generacijam; tako mladim, družinam kot tudi starejšim ter osebam s posebnimi potrebami.

Obiščite nas v novi stanovanjski soseski Gorenjski sonček in se prepričajte sami, navdušeni boste nad prostornimi stanovanji, odlično lokacijo, prijetno sosesko in ugodno ceno, ki znaša med 1.250 do 1.350 EUR na m2, kar sodi med najkonkurenčnejše ponudbe novogradenj na Gorenjskem.

Za oglede stanovanj v novi stanovanjski soseski lahko pokličete na telefonsko številko 040 559 991 ali obiščete spletno stran www.gorenjski-soncek.si.
Izdelava: MMstudio