Ste ljubitelji narave, pohodništva ali smučanja? Gorenjski sonček vam približa vse to, saj je lega objekta v bližini številnih naravnih znamenitosti. Karavanke s številnimi čudovitimi gorami, različne pohodne planinske poti, planote in doline. Odkrili boste tudi lepote bližnjih sotesk, veličastnih slapov in preostalih naravnih lepot, ki jih ponuja okolica.

Željni zelenja in rekreacije boste tukaj vsekakor našli svoj kotiček zase. Več o bližjih znamenitostih si lahko preberete na spletni strani Občine Jesenice.

S pomembno izgradnjo nadhoda  nad železniško progo smo Jesenicam doprinesli sožitje med severnim in južnim delom mesta. Nadhod bo sosesko Gorenjski sonček umestil v nov center Jesenic ter ga približal Stari Savi.

Stanovalcem smo tako prihranili pot in dragocen čas, saj jim je nadhod približal občino, pošto, zdravstveni dom, bolnico kot tudi nakupovalno središče in športne ter kulturne objekte. Jesenice pa svojim prebivalcem nudijo tudi številne izobraževalne institucije, socialnozdravstvene storitve,  javne socialne zavode, humanitarna društva in nevladne organizacije. V bližini se nahaja tudi dvorana športnega društva HDD Jesenice, s katerim je sponzorstvo sklenila tudi družba Anepremičnine.

Izdelava: MMstudio