Komode za urejen in eleganten dom

Za pravi užite v našem domu moramo poskrbeti, da je le-ta urejen in organiziran. Le v tem primeru lahko hitro najdemo stvari, ki jih potrebujemo, odvečna navlaka pa nas ne utesnjuje. Za primerno organizacijo doma pa potrebujemo ustrezen prostor za shranjevanje.

Večino naših stvari običajno pospravimo v omare. Le-te so na voljo v različnih tipih in dimenzijah, od drsnih, takšnih s klasičnimi vrati, pa do t.i. garderobnih sob oziroma walk-in omar. Vedno pa se v domu najdejo kotički, kjer bodisi za omaro ni dovolj prostora ali pa bi postavitev omare prostor preveč zaprla. Takšnih mest vseeno ni potrebno pustiti praznih, ampak lahko ta mesta elegantno zapolnimo z različnimi vrstami komod.

Dandanes je na trgu ponudba komod zares pestra, zato si lahko brez težav najdemo točno takšno, kot jo potrebujemo. Na voljo so različne dimenzije in različne razporeditve notranjosti, ki je običajno sestavljena iz polic, predalov in odprtih niš.

Komode se med seboj razlikujejo tudi po samem dizajnu. Pomembno je, da jih vizualno uskladimo z ostalimi elementi v domu, saj bodo v nasprotnem primeru prinesle več zmedenosti kot koristi. Omarice in predalniki se med seboj razlikujejo tudi po kakovosti izdelave. Glavne razlike so v debelini uporabljene iverne plošče, kakovosti uporabljene zaščitne folije in robnega traku in pa v kakovosti vodil. Boljše komode imajo boljša vodila, ki nudijo tudi mehko zapiranje, kar prinaša dodatno udobje pri uporabi.

Dodaj odgovor